Romlást okozó mikróba tesztek
Molekuláris módszerek Sör, Bor és Üdítők mikrobiális szennyezőinek azonosítására.
- Sör
Zavarosodást, ecetesedést és kellemetlen mellékízt/szagot okozó szennyező fajok
(Lactobacillus, Pediococcus, Pectinatus, Megasphaera) szűrése és azonosítása, puffadást okozó
Saccharomyces diastaticus kimutatása membránszűrt vagy közvetlen vett mintákból.
- Bor
Ízváltozást, szedimentációs problémát okozó tejsav (Lactobacillus, Pediococcus)
és ecetsav (Acetobacter, Gluconobacter) baktériumok szűrése és azonosítása. Brettesedési veszély kiszűrése,
Dekkera bruxellensis kimutatása membránszűrt vagy közvetlen vett mintákból.
- Üdítőitalok
Szennyező baktériumok és élesztők szűrése és azonosítása, Alicyclobacillus
fajok differenciálása.
Gyártói termékkatalógus letöltése
LETÖLTÉS - Genial termékkatalógus.pdf
Angol nyelvű tájékoztató sörvizsgálatokról
LETÖLTÉS - Sör-baktérium-élesztő.pdf
Angol nyelvű tájékoztató
Alicyclobacillus tesztről
LETÖLTÉS - Alicyclobacillus.pdf
Angol nyelvű tájékoztató
Dekkera bruxellesis tesztről
LETÖLTÉS - D.bruxellensis.pdf